projectes

Aquests són els projectes en els que actualment treballo:

L'embarral

L'EMBARRAL és una productora artística de model associatiu. Neix a Terrassa l'any 2014 de l'instint d’unir professionals del sector cultural. Amb el temps hem anat ampliant els serveis i adaptant-los a les necessitats d'artistes, companyies, programadors, etc. També produïm i creem les nostres peces artístiques, tallers formatius i programacions.


Faig la producció, coordinació general del projecte i en soc actor i tallerista.

www.embarral.com

CASA DE LA MÚSICA

És el projecte social i musical en xarxa a Catalunya, un model de gestió cultural pioner a Europa, en què entitats privades i administracions públiques treballen conjuntament per promoure la formació, creació, concerts i difusió de música moderna a Catalunya.


Sóc adjunt a direcció i també m'encarrego de l'àmbit formatiu i participació a la seu de Terrassa.

www.casadelamusica.cat

PER SUCAR-HI PA

La cuina és un llegat que ens arriba a taula sense adonar-nos-en i passem per alt que és un dels actes funcionals més antics de l'ésser humà. Les nostres àvies i mares són qui han transmès aquesta tasca i han posat a les nostres mans el privilegi i la oportunitat d'entrar a la cuina per succeir-les i mantenir vives aquelles receptes que tant estimem.

Estic coent, amb un xup-xup lent, una peça artística sobre cuina tradicional, històries i records. La cuina és part de la cultura d'un país (una part indispensable) i l'estem perdent. Com ho evitarem?


Obrador d'Arrel de la Fira Mediterrània. Més informació AQUÍ.