projectes

 Aquests són els projectes en els que actualment treballo:

RELLEUS

Projecte escènic en procés de creació // Obrador d'Arrel de la Fira Mediterrània de Manresa // Coproducció de Fira Mediterrània, Festival de Llegendes i L'Embarral.


La cuina tradicional és una part fonamental de la cultura i les arrels d'una societat. Sol ser transmesa de de generació en generació, i això ajuda a preservar les receptes que s'han elaborat durant segles en un territori geogràfic concret. La cuina que es fa a casa és part de la vida quotidiana i una font de coneixement i aprenentatge per a les noves generacions. 


Més informació AQUÍ.

L'embarral

L'EMBARRAL és una productora artística de model associatiu. Neix a Terrassa l'any 2014 de l'instint d’unir professionals del sector cultural. Amb el temps hem anat ampliant els serveis i adaptant-los a les necessitats d'artistes, companyies, programadors, etc. També produïm i creem les nostres peces artístiques, tallers formatius i programacions.


Faig la producció, coordinació general del projecte i en soc actor i tallerista.

www.embarral.com 

CASA DE LA MÚSICA

És el projecte social i musical en xarxa a Catalunya, un model de gestió cultural pioner a Europa, en què entitats privades i administracions públiques treballen conjuntament per promoure la formació, creació, concerts i difusió de música moderna a Catalunya.


Sóc adjunt a coordinació i també m'encarrego de la comunicació, l'àmbit formatiu i participació a la seu de Terrassa.

www.casadelamusica.cat